RSS
Sponsrade länkar
World Wide CenterArticle Details

Lista värdelösa företag - Vippon, TryggHandel, poul@stylestudio.com, Alladin -Roland Andersson


Här kan du publicera dina dåliga erfarenheter!

Mobility Motors Sweden AB, NISAN LUND - VÄRLDELÖS bilåterförsäljare.
Köpte en Ford med dragkruk då vi byggde om huset. Efter ett tag bliev vi stoppade av polis och det visade sig att skatten är inte betald men inte bara från den dagen som vi köpte 14 oktober 2011 utan sedan april 2011. Vi fick betala skatt bakåtlänges och gick till Nisan i Lund och påtalade att skatten var inte betald. Ja, våra bilar skatten är inte betald och de har de fått bilen samma dag då vi köpte. Men skatten var inte ebtald sedan april och vi fick betala bakotlänge. Vi ville ha pengar tillbaka. Manen Viktor Navid Tamaddon som är försäljningschef fick kontonummer var skulle pengar återbetals då vi fick betala ett halt år bakåt då vi inte egde bilen. Jag har lämnat konto nummer och eftrsom jag är egen företagre och har själv mycket väntade att se om de skulle återbetla.
Nej. Förstås. Gunilla på ekonomi avdelning har sagt att de betalar inte skatt. Att vi fick betala för någon annan som tidigare har haft bilen och det är inte vår skildighet. Efter en månad ringde jag att jag inte har fått pengar tillbaka men då ska jag ringa Gunilla igen och Viktor lade på luren.
AKTA ER ATT HANDLA BILAR HOS NISSAN I LUND, DÅ FÅR MAN ANDRAS SKULLDER PÅ SIG ATT BETALA!

Posten i Kävlinge har medarbetare som visa av de skulle normal utbytta. Deras arbetsmiljö genomspeglar gamal filosofy och att de är enda Företags Post i Kävlinge så att de kan göra som de vill. Vårt företag, fyra personer har haft enorma problem med person som heter Lena Nilsson. För att göma sina komplex projecerar hon på kunder för att visa makten som hon egentligen inte har. Tror att hon har kortare ben och man kan förstå sig att det är jobbigt att vara sådan. Men att presentera ett allt företag som posten är hon inte kapabel varken kompetensmässig eller det som är ett måste för ett företag som ska vara i tid med det som krävs. En sådan person vill man gärna vara UTAN.


Om du planerar starta webshop så ska du definitiv undvika e-butiks portal. Du kommer att investera enorma pengar i marknadsföring för att åstadkomma på samma nivå som att du har valt en SEO frendly webshop. Jag investerade 2 milioner för att på slutet i alla fal överge deras platförm dvs e-butik.se Även de frågor som man frågade deras personal fick man alltid bara fråga tillbaka och ingen lösning förstås. Ville du bli förluraere så kan du i så fal välja deras webshop! :-(


Välkommen till jävla Färs & Frosta Sparbank i jävla Kävlinge kommun.
Färs & Frosta Sparbank,
Mårtensgatan 25 B,
244 32 Kävlinge;
Välkommen tiil jävla Färs & Frosta Sparbank skulle stå! Fint sagt.
Du hittar ingenstans garanterad värre bank. Tog mina pengar från Sparbanken i Malmö för att vi skulle köpa hus och satte pengarna i Kävlingens Färs & Frosta eftersom vi bor där i Kävlinge. Jag fick bevisa varifrån kom pengarana. Att vi har sålt lägenhet i Örebro ( 1000000 kr) och flytatt till Skåne.
När vi köpte hus skulle jag hämta ut pengar 400000 kr för renovering fick jag varje gång uppge varifrån kom pengar och vad ska jag göra med de.
Jag har visat både kvittona att pengarna är uthämtade från Swedbank, att jag sålde lägenhet och att vi köpte hus som var i stort renoveringsbehov, alternativt rivning och bygga nytt. För att få mina 400000 kr att renovera hus ficka jag komma 4 gånger under fyra veckor och fick finans inspektion.
ÄR DETTA EN BANK SOM MAN KAN HA I TRYGGHET SINA PENGAR? NÄR MAN BEHÖVER DE SÅ VILLE DE MED HJÄLP AV FINANS INSPEKTION BEHÅLLA DE. BARA ATT HITTA PROBLEM SOM INTE FINNS. FÄRS POLICY ÄR ATT TJÄLLA KUNDENS PENGAR! GE INTE DE DINNA PENGAR TILL FÄRS & FROSA FÖR ATT DE HITTAR ALLA ANLÄDNINGAR ATT TJÄLLA DINA PENGAR NÄR DU BEHÖVER DE!
YellYellYellYellYell Världens sämsta företag? Ja det tror jag nog? Har en lååång story att dra men hinner inte nu.
Kriminell handel backom täckmantel. Ingenting hederligt bakom denna företag. Bara pengar som räknas.
Och finns det något värre än företag som marknadsför sig på bekostnad av andra företag? Det värsta som jag har sätt är Vippon som desperat smutsar konkurenter för att få egen vinning. Personen bakom denna företag förkännar allt skam och undvikande. Företaget ska klassas som sämsta företag kategori. Vippon AB Per Mårtens väg 5 266 97 Hjärnarp 

UNDVIK vippon.com!

 

Diskriminering i rättsprocessen
Utan all behöva bli expert eller speciellt klok så enkelt är det. Som utlänning är du diskriminerat hos alla personer som har egna komplex för att den person med egna komplex måste projicera någonstans sina komplex. Domstolar är ren diskrimineringsprocess och du kan bli säker att kommer att förlora målet så oroa dig inte. DU FÖRLORAR OCH DET ÄR KLART REDAN FRÅN BÖRJAN! Det är inte konstigt att många reagerar med våld mot domstolar för att du vet och att alla vet och att du har rätt men du får på papper motivering som skulle säga att du är knäpp och behöver acceptera det. Rättsväsendet är lika med skitväsendet och finns bara för idioter som ska dömas!

Svensk Distanshandel AB -

YellYellYellYellYell Värdelös Certifiering TryggHandel av Svensk Distanshandel AB

Svensk Distanshandel AB har startat en certifiering för att ta betalt för värdelös utvärdering/certifiering, krav som bankerna redan ställer på en webbutik. TryggHandels primära syselsättning/inkomst är stämningar i olika Tingsrätter runt om i landet. Svensk Distanshandel har stämt olika webbutiker för att de har använt deras märke för ett belopp mellan 25 000 - 450 000 kr. I dagsläget är cirka 37 olika webbutiker stämda.
Vad får kunderna ut av det?
Det kan man fråga sig.
Dyrare produkter förstås, för att de har råkat betala för ett världelöst märke som kostar 2500 kr, daremot, om man använder det utan att betala avgiften, blir priset nästa dag från 25 000 kr till 450 000 kr för samma märke. Ska ett sådant märke verkligen tillåtas? Käns det tillförlitligt och trovärdigt? Ska inte svensk lag ifrågasättas när vem som helst kan skapa ett märke och sedan stämma folk om de har råkat lägga det på sidan? Ska man våga leva? Var är nästa mina?
Eftersom bankerna redan ställer detta krav för att bevilja kortbetalning så är den här certifieringen utan något värde och bara en i raden av onödiga märken som inte har någon betydelse utan endast finns till så att det ska finnas något företag som ska kalla sig TryggHandel.
Idag finns det många som vill förmedla trygghandel och utföra detta utifrån en teknisk platform så att obehöriga inte kan komma in i systemet och på sa vis förhindra stöld. Trots att en så avancerad och genomtänkt teknik finns kan man inte skydda sig till 100% mot oönskade intrång.
Och hur kan en skriftlig certifiering hjälpa om banken redan ställer samma krav? Man kan fråga sig var värdet finns i det och om det bara är ett onödigt papper? Ja, det kan man lugnt säga.
Certifiering hos Svensk Distanshandel är rena plagiatet av Bankernas krav som varje webbutik måste uppfylla innan man blir godkänd och det möjliggörs genom att man får ha kortbetalning utifrån de regler som gäller.
Rekommendationerna från bankerna är att om man inte själv kan alla juridiska regler så kan man se till de webbutiker som drivs av stora företag som H&M eller liknande och se att de har sluppit regler över vad som gäller när det kommer till distanshandel. Man måste fullfölja det också. Utan de reglerna tillåter inte banken betalningsmöjligheter med kort, eller om reglerna inte efterföljs avbryter banken avtalet för att banken inte vill förknippas med oreglerade webbutiker.
Slutligen är själva iden TryggHandel från Svenk Distanshandel och försöjningen består av att stämma företag om de under en dag haft deras märke. Uppenbarligen värdelöst eftersom det som de försörjer sig på är Tinsrättsärenden mellan olika webbutiker.
Varför ska det finnas ett sådant idiotmärke när banken ställer likadana krav innan de beviljar kortbetalning?
Bort med sådana idiotmärken som TryggHandel av Svensk Distanshandel!

 

Dela


Undvik Alladin Fastighetsmäklare, Roland Andersson - bedragare,  Nygatan 2, 244 21 Kävlinge 

Alladin mäklare AB, så står det på däras reklam. Du ska inte lita något på de för att du är i grunden redan lurad för 300000 kr som du kan få normalt på andra ställe. Alladin Mäklare AB, Nygatan 2, 244 21 Kävlinge  

Huvudegenskapen är att du ska skriva under så snabbt så möjligt så att du har bara skrivit och sedan är du hjälplös.

Detta står på däras sida:

"Roland Andersson, själv fastighetsmäklare sedan 1988, tog över år 2000 och har alltsedan dess utökat och vidareutvecklat verksamheten. Här blandas således lång erfarenhet och nytänkande."

Roland Andersson och Alladin mäklare är det sämsta i Kävlinge. Huvud nytänkade hos denna människa är att snabbt lura dig och då är det väl kallat nytänkande!

Låt inte luras! Undvik denna mäklare och däras sätt att tänka. Finns inget inovativt utan grundlig bädragri!

Super missnöjd kund!   YellYellYellYellTongue out

Share |    


Undvik Amfa Finans! Finans bolag - Amfa Finans är det sämsta alternativet som finans bolag.

Yell

Lista över världelösa företag:

Matblogg - poul@stylestudio.com, Paul Mellström

En kort kille, fylld av komplex kan inte vara en affärsman utan en bedragare av lägsta nivå. Som för alla korta killa så är det lögnen en kompensation att gömma sina komplex bakom.

 
 

  

Daniel Rossander, 0739 31 30 30, lantis , dolda bedragare från Kävlinge som har flera bedrageri bakom sig.YellYellYellYellYell Här kan du publicera dina dåliga erfarenheter. 

 

Sponsrade länkar
Pris: 289 kr