RSS
Sponsrade länkar
World Wide CenterArticle Details

Slim Forte Slimming Capsules


Vill du gå ner i vikt och är besviken i ditt sökande efter effektiv diet, så är det din lyckodag idag? Du har just hittat en viktminskningsprodukt som verkligen fungerar. Du behöver aldrig mer oroa dig över att ha ett allvarligt viktproblem igen!
Med endast en kapsel om dagen så kommer du att se en fantastisk skillnad och hur lätt det är att gå ner i vikt! Enkelt och effektivt!

En helt ny formel, fräsch och unik att minska vikt.

Användning:

 • Ta en kapsel om dagen, före eller efter frukosten. Vid behov ta en kapsel på kvällen.
 • Drick mer vatten, motionera eller gör andra aktiviteter för att hjälpa dig själv att lyckas med viktminskning.

 • Kapslarna bidrar till att öka fettförbränning, minska aptiten och sötsuget så att du inte blir lika hungrig, äter mindre och påskyndar viktminskning.
  Innehåller:
  Lotus leaf (Folium Nelumbinis)
  Oriental water plantain ( Rhizoma Alismatis)
  Cassis seed (Semen Cassias)
  Starch for pharmaceutical

  Bieffekter är högst ovanliga men undvik användning om du har högt blodtryck. Bör inte användas om du är gravid eller ammar.

  Innehåller 30 kapslar(6 extra på köpet kapslar) för 36 dagars förbrukning. Rekommenderas mellan 16 - 65 år.

  Glöm alla tidigare misslyckanden! Fokusera på en tanke just nu... tänk om det verkligen är möjligt att förändra min kropp snabbt? Tro det eller inte, men det är faktiskt möjligt att ändra din kropp och det har inte bara att göra med "positivt tänkande", för att positivt tänkande bara av i sig själv inte kommer att ta bort ett enda kilo från din kropp...men du har rätt inställning. Just det... om du vill få se avsevärda skillnader i spegeln och du behöver inte plåga dig heller! Det är både enkelt och effektivt! SMART! Bestäm dig NU för att gå ner i vikt och du kommer att minnas det som ett av dina bästa beslut på länge!
  Du kommer att se bättre ut och må bättre! Köp nu!

  Sponsrade länkar
  Pris: 289 kr