RSS
Sponsrade länkar
World Wide CenterArticle Details

  

 

 

  

 

  

 

  

 

  

 

 

Smoke lyx E-cigarett - en ny revolutionerande produkt


Lägg i favoriter 

Smoke E-cigarett - lyx "SLUTA RÖKA ELLER FORTSÄTTA ATT RÖKA ?"

Revolutionerade cigarettprodukt som inte innehåller vare sig tobak, otillåtna eller skadliga ämnen för din hälsa.

Nu är den äntligen här, E-cigaretten!
Du kan nu röka E Cigaretten utan att vara ohälsosam och få i dig skadliga ämnen. Den nya elektroniska cigaretten e-smoke röker du som en vanlig cigarett men får inte i dig några skadliga ämnen. Röken från E-Cigarette som inhaleras och utandas består endast av vattenånga.
Så, sluta röka, men behåll cigaretten!

Själva ciggaretten laddas om och om igen via ett vanligt eluttag eller via en dators USB-portoch extra refiller finns att köpa i 20-pack när de ordinarie tagit slut. Ingen eld, askkopp,tändare etc. behövs nu längre.


Den Elektroniska Cigaretten har tagit miljö och hälsa som logga, utrustad med litium batteri, kretskontrollerad mikrodatorer och oskiljbara hermetiska finfördelade rökbomber. Den är lika liten och portabel som en vanlig cigarett, och med den medföljande rökatrappen kommer till och med vanan och känslan av utandning med. Den sedvanliga processen av att röka är fortfarande kvar, intaget av luft genom cigaretten och att kunna ta fram den vid 'sug' kan nu bli möjligt med den högteknologiska cigaretten. Rökandet kan få dig att tillfredställa ditt röksug genom att få dig att känna dig avslappnad, euforisk och fräsch. Du kan också välja smak på röken, frukt, potpurri och olika drycker, samt olika TCM produkter för hälsofrämjande. Jämfört med tobak och cigaretter så är effektiviteten hos den Elektroniska Cigaretten bättre, väl lämpad för hälsofrämjande, så att den blir mellan en vanlig cigarett och KW
Den Elektroniska Cigaretten:
* Inehåller ingen tjära eller cancerframkallande kemikalier
* Ingen förbränning, inga skadliga ämnen släpps ut under själva rökningen så som Kolmonoxid (CO). Innebär heller ingen risk för eldsvåda, Den Elektroniska Cigaretten kan rökas även där rökförbud råder.
* Ingen miljöskada, varken genom andra hands rökskador på personer i din närhet, eller skador på den omliggande miljön, med fimpar, rök från cigaretten, de kemikalier och miljöskadliga ämnen som används vid cigarettframställningen.
*Innehåller rent nikotinamid, designad för att ersätta Nikotin, som rekommenderat av WHO (Världs Hälso Organisationen), och är användbart när man försöker sluta röka.
*När du röker på en elektronisk cigarett skapas aerosol som ersättning för cigarettrök, du uppnår då samma känsla som vid vanlig rökning.
85mm
8mm
g
ungefär 150 gånger
Den Grundläggande Funktionen av KW Den Elektroniska Cigaretten
* LED lampan i slutet av cigaretten skiftar i styrka, för att ge en känsla av den glöd som uppstår när man röker på riktigt.
*Om tiden för att dra ett bloss överstiger 5 sekunder, kommer en stoppsignal ljuda och LED lamporna lysa 3 gånger efter varandra.
* Går automatiskt in i energisparläge när den inte används.
*Cigaretten kommer först 'leta' efter rökatrappen innan användning för att undvika kortslutning.
*Spänningsmätning: Kommer testa spänningen (volt) innan användning, om den understiger 3,2 volt kommer LED lampan blinka 10 gånger i rad och sedan stängas ned.
*Laddning: det finns en USB laddare som har det bestämda voltantalet inställt ifall batteriet tar slut. LED lampan kommer lysa tills batteriet är fulladdat.
*Den högkvalitativa mikroelektroniken har en antispärr mekanism som kommer att gå igång när cigaretten används.
Produktens Struktur
*Kretskortet består av två komponenter; Huvudkortet och kortet för ljusets funktion.
*Kretskortet är placerat under lampan, vilket innebär att man bör iaktta försiktighet när man byter ut rökatrappen.
* Den hygieniska och återförslutna rökatrappen består av en finfördelare och ett hålrum för röken, för att ge en känsla av renhet och för att skilja röken från dig.

Se en film om hur man använder e-cigarett

 

E CIGARETTEN DEN PERFEKTA GE BORT PRESENTEN ELLER GÅVAN TILL DOM SOM DU ÖNSKAR SKALL SLUTA RÖKA, RÖKA HÄLSOSAMT ISTÄLLET OCH HÅLLA SIG FRISKA OCH LEVA LÄNGRE !

4 bra skäl att välja e-cigarretter framför vanliga cigaretter?
E-cigaretten är avsevärt mycket BILLIGARE än vanlig rökning.
Du SPARAR upp till 60% av din rökkostnad!
E-cigaretten kan rökas där vanlig rökning är förbjuden, då den endast avger vattenånga.
E-cigaretten avger ingen lukt. E-cigaretten skadar inte dig själv eller andra eftersom du endast inhalerar och utandas vattenånga.

Smartare, billigare och mycket mer hälsosam. Dessa tre ledord sammanfattar e-cigaretten.Tack vare denna revolutionerande innovation kan man nu sluta röka men ändå behålla cigaretten och känslan. Datateknologi och vaporisationsteknik skapar ånga i “rökformat” och simulerar känslan och synen av vanlig rökning.

E-cigaretten skapar “röken” som består av vattenånga genom en mycket avancerad förångningsteknik. Genom inhalering aktiverar batteriet det datachip som finns i e-cigaretten som därefter konverterar vätskan i e-filtret till vattenånga. Varje filter motsvarar ca 6-8 stycken vanliga cigaretter. När röken minskas från e-cigaretten byter man enkelt ut filtret vilket därefter ger ytterligare rökning motsvarande ca 6-8 vanliga cigaretter.Genom att välja e-cigaretten blir du även av med ca 4000 olika skadliga kemiska ämnen som vanliga cigaretter avger vid rökning och kan påbörja ett hälsosammare liv! Refiller med flertalet olika smakalternativ såsom tobakssmak cigarettsmak, mentol,cappuccino etc. finns tillgängliga att köpa separat.


Share |AcuOne anti rökning - en ny revolutionerande produkt framställd för att kontrollera röksuget och för att sluta röka

Årtusendets bästa anti rökning device!
Har du bestämt dig för att sluta röka och är besviken i ditt sökande efter ett effektiv sätt, så är det din lyckodag idag! Du har just hittat en anti rökning device som verkligen fungerar. Du behöver aldrig mer oroa dig över att ha ett allvarligt problem igen! Med ett enkelt, skönt och modernt designat armband som använder elektro-akupunktur, kommer du att se en fantastisk skillnad och se hur lätt det är att sluta röka! Enkelt och effektivt!
Se en film om hur det fugerar!

AcuOnes produkt för att sluta röka använder elektro-akupunktur och minskar därmed röksuget.
Vad är elektro-akupunktur?
Akupunktur är en gammal vetenskap som använder sig av tunna, sterila nålar som sticks in på bestämda punkter på kroppen eller stimulering av punkterna med svag ström genom nålarna för att hjälpa till vid olika problem, inom vilket nu världen ser stora användningsområden. Elektro-akupunktur är en modern teknik där elektriska impulser används för att stimulera punkter på vår kropp och få den att agera för att minska rökningen. Elektro-akupunktur är alltså laserteknik som ersätter nålens uppvärmning och massage.
Electro-akupunktur används främst på sjukhus och nu med hjälp av AcuOne kan du ta bort röksuget ensam hemma.

Hur använder du produkten AcuOne mot rökning?
AcuOne anti rökning läggs direkt på handleden så nära handflatan som möjligt.
Vid denna punkt stimulerar AcuOne mot rökning 3 punkter (totalt 7 punkter), som nu är nära handleden och handflatan. Stimulering av dessa tre punkter gör att lusten att röka minskar starkt.

Se en film om hur det fugerar!

AcuOne anti-rökning bör användas omedelbart på morgonen och sedan när du känner att du vill tända en cigarett. Den agerar i 2 minuter och stängs sedan av automatiskt.
Denna produkt är utfärdat av mjukt, behagligt material med modern design.
AcuOne anti rökning produkt har inga mirakulösa mystiska makter, den är en medicinteknisk produkt! AcuOne anti rökning produkt är ett läkemedel som är godkänd av den franska Hälsoinstitutionen som är fast besluten att hjälpa folk sluta röka.
Förbud:
- Gravida kvinnor
- Personer med pacemaker
- Människor på dialys
Det bör noteras att denna produkt inte har några negativa konsekvenser oavsett hur lång tid och hur ofta det används.


Kundens kommentarer:
Christian M.
"Efter 15 års rökning hade jag nästan get upp med försöken att sluta röka .... men jag har slutat röka, tack vore AcuOne ..."
Louise P.
"Mina vänner rådde mig till flera medier anti-rökare, och efter bara ett par gånger med AcuOne, slutade jag röka."
Georges D.
"Nu är min golf äntligen värd det!"


Vanliga frågor :
Är AcuOne anti rökning vattentät?
AcuOne mot rökning är inte vattentät så undvik kontakt med vatten när du använder den.
Jag är allergisk mot vissa metaller - kan jag använda AcuOne?
AcuOne anti rökning är packad i palladium och det är minimala risker för allergier.
När jag använder AcuOne anti-rökning känner jag ingenting. Är det normalt?
Ja, de elektriska impulserna är mycket lätta och du märker inte deras impulser.
Hur många gånger per dag användas AcuOne mot rökning?
Mellan 8 och 15 gånger om dagen men använder du produkten flera gånger kommer det inte att skada dig, men det kommer inte att ge en större nytta vid överkonsumtion.

Denna produkt har redan hjälpt 600 000 människor att sluta röka i Frankrike och USA.
AcuOne är utfärdat av mjukt, behagligt material med modern design.

 

Sponsrade länkar
Pris: 289 kr