RSS
Sponsrade länkar
World Wide CenterArticle Details

Vakuum supersonic fett-explosion-systemet eller Vacuum fettsugning


Lägg i favoriter 

Information om hur Ultrosonic/RF/Tripolar/Monopolar/Vaccum-maskinen fungerar:
Vakuum supersonic fett-explosion-systemet eller Vacuum fettsugning är det nyaste sättet att minska i omkrets och ta bort överskottsfettet. Vi utför even behandlingar med Vakuum supersonic. Läs mer här.

Leverans beroende om vi har i lager kan bli upp till 6 veckor efter överenskommen betalning.
Ultracavitation
Ultracavitation använder ultraljudseffekten kavitation som gör att luftbubblor bryter upp membranet runt fettcellerna, som därmed låter de trasiga fettcellerna absorberas och metaboliseras sedan av människokroppen med hjälp av lymfsystemet. Det ger ett perfekt behandlingsresultat för viktminskning.
Information om Poligt RF:
En högfrekvent radiovåg genomsyrar den sammanbindande hudvävnaden direkt och gör att vattenmolekylerna i huden vilt förflyttas fram och tillbaka. Detta ger en reglerbar värme och resulterar i en sammandragning av hudvävnaden och förnyelse av hudens ombyggnad. Efter behandling ser huden fastare ut och rynkor minskar gradvis. Radio Frekvens: energi överförs till en plats mellan tre elektroder som genomsyrar målvävnaden och genererar värme.
Information om Lipolys:
Ultracavitation + RF utrustningen är en ny skönhetsutrustning som använder den mest avancerade tekniken. Den kombinerar båda fördelarna med Ultracavitation och RF. Ultracavitation använder effekten ultraljudskavitation för att ge luftbubblor runt lipocytmembranet så att det bryts upp. Den brutna lipocyten kommer då att absorberas och metaboliseras av människokroppen med hjälp av lymfsystemet. Den ger ett perfekt behandlingsresultat för viktminskning.
6 MHz radiofrekvens används för att alternera det elektriska fältet i huden från positivt till negativt. Det ger tillbaks det naturliga och ursprungliga utseendet i din hud. Hudens kemiska föreningar förnyas, vilket skärper hudens vävnad och gör att huden dras åt och blir smidig och fräsch.
Fördelar med maskinen:
1. Cellulitborttagning och fettförbränning och knådning på samma gång
2. Fantastisk omedelbar verkan, du kan mäta effekten omedelbart efter en behandling
3. Gå ner i vikt, minska i storlek och midjemått. Ger en perfekt effekt.
4. Allmän användning
5. Ingen smärta och inga ärr
6. Professionell och modern design, elegant utseende, konkurrenskraftiga priser
7. Lång sammanhängande arbetstid, stabil funktion, enkel användning
8. Den har 5 olika behandling handtag för olika behandlingar.


Revolutionerade cigarettprodukt E-cigarett

e-cigarett KÖP DIREKT>>>

Revolutionerade cigarettprodukt som inte innehåller vare sig tobak, otillåtna eller skadliga ämnen för din hälsa.
Nu är den äntligen här, E-cigaretten!
Du kan nu röka E Cigaretten utan att vara ohälsosam och få i dig skadliga ämnen. Den nya elektroniska cigaretten e-smoke röker du som en vanlig cigarett men får inte i dig några skadliga ämnen. Röken från E-Cigarette som inhaleras och utandas består endast av vattenånga.
Så, sluta röka, men behåll cigaretten!
e-cigarett smoke Själva ciggaretten laddas om och om igen via ett vanligt eluttag eller via en dators USB-portoch extra refiller finns att köpa i 20-pack när de ordinarie tagit slut. Ingen eld, askkopp,tändare etc. behövs nu längre.
Introduktion till Den Elektroniska Cigaretten

Den Elektroniska Cigaretten har tagit miljö och hälsa som logga, utrustad med litium batteri, kretskontrollerad mikrodatorer och oskiljbara hermetiska finfördelade rökbomber. Den är lika liten och portabel som en vanlig cigarett, och med den medföljande rökatrappen kommer till och med vanan och känslan av utandning med. Den sedvanliga processen av att röka är fortfarande kvar, intaget av luft genom cigaretten och att kunna ta fram den vid 'sug' kan nu bli möjligt med den högteknologiska cigaretten. Rökandet kan få dig att tillfredställa ditt röksug genom att få dig att känna dig avslappnad, euforisk och fräsch. Du kan också välja smak på röken, frukt, potpurri och olika drycker, samt olika TCM produkter för hälsofrämjande. Jämfört med tobak och cigaretter så är effektiviteten hos den Elektroniska Cigaretten bättre, väl lämpad för hälsofrämjande, så att den blir mellan en vanlig cigarett och KW
Den Elektroniska Cigaretten:
* Inehåller ingen tjära eller cancerframkallande kemikalier
* Ingen förbränning, inga skadliga ämnen släpps ut under själva rökningen så som Kolmonoxid (CO). Innebär heller ingen risk för eldsvåda, Den Elektroniska Cigaretten kan rökas även där rökförbud råder.
* Ingen miljöskada, varken genom andra hands rökskador på personer i din närhet, eller skador på den omliggande miljön, med fimpar, rök från cigaretten, de kemikalier och miljöskadliga ämnen som används vid cigarettframställningen.
*Innehåller rent nikotinamid, designad för att ersätta Nikotin, som rekommenderat av WHO (Världs Hälso Organisationen), och är användbart när man försöker sluta röka.
*När du röker på en elektronisk cigarett skapas aerosol som ersättning för cigarettrök, du uppnår då samma känsla som vid vanlig rökning.
Den grundläggande funktionen av den Elektroniska Cigaretten
* LED lampan i slutet av cigaretten skiftar i styrka, för att ge en känsla av den glöd som uppstår när man röker på riktigt.
*Om tiden för att dra ett bloss överstiger 5 sekunder, kommer en stoppsignal ljuda och LED lamporna lysa 3 gånger efter varandra.
* Går automatiskt in i energisparläge när den inte används.
*Cigaretten kommer först 'leta' efter rökatrappen innan användning för att undvika kortslutning.
*Spänningsmätning: Kommer testa spänningen (volt) innan användning, om den understiger 3,2 volt kommer LED lampan blinka 10 gånger i rad och sedan stängas ned.
*Laddning: det finns en USB laddare som har det bestämda voltantalet inställt ifall batteriet tar slut. LED lampan kommer lysa tills batteriet är fulladdat.
*Den högkvalitativa mikroelektroniken har en antispärr mekanism som kommer att gå igång när cigaretten används.
Produktens Struktur
*Kretskortet består av två komponenter; Huvudkortet och kortet för ljusets funktion.
*Kretskortet är placerat under lampan, vilket innebär att man bör iaktta försiktighet när man byter ut rökatrappen.
* Den hygieniska och återförslutna rökatrappen består av en finfördelare och ett hålrum för röken, för att ge en känsla av renhet och för att skilja röken från dig.

Se en film om hur man använder e-cigarett


KÖP DIREKT>>>

E CIGARETTEN DEN PERFEKTA GE BORT PRESENTEN ELLER GÅVAN TILL DOM SOM DU ÖNSKAR SKALL SLUTA RÖKA, RÖKA HÄLSOSAMT ISTÄLLET OCH HÅLLA SIG FRISKA OCH LEVA LÄNGRE !


4 bra skäl att välja e-cigarretter framför vanliga cigaretter?
E-cigaretten är avsevärt mycket BILLIGARE än vanlig rökning.
Du SPARAR upp till 60% av din rökkostnad!
E-cigaretten kan rökas där vanlig rökning är förbjuden, då den endast avger vattenånga.
E-cigaretten avger ingen lukt. E-cigaretten skadar inte dig själv eller andra eftersom du endast inhalerar och utandas vattenånga.


Smartare, billigare och mycket mer hälsosam. Dessa tre ledord sammanfattar e-cigaretten.Tack vare denna revolutionerande innovation kan man nu sluta röka men ändå behålla cigaretten och känslan. Datateknologi och vaporisationsteknik skapar ånga i “rökformat” och simulerar känslan och synen av vanlig rökning.


E-cigaretten skapar “röken” som består av vattenånga genom en mycket avancerad förångningsteknik. Genom inhalering aktiverar batteriet det datachip som finns i e-cigaretten som därefter konverterar vätskan i e-filtret till vattenånga. Varje filter motsvarar ca 6-8 stycken vanliga cigaretter. När röken minskas från e-cigaretten byter man enkelt ut filtret vilket därefter ger ytterligare rökning motsvarande ca 6-8 vanliga cigaretter.Genom att välja e-cigaretten blir du även av med ca 4000 olika skadliga kemiska ämnen som vanliga cigaretter avger vid rökning och kan påbörja ett hälsosammare liv! Refiller med flertalet olika smakalternativ såsom tobakssmak cigarettsmak, mentol,cappuccino etc. finns tillgängliga att köpa separat.

KÖP DIREKT>>>


Smal Tips inspiration
1. Frukost är den viktigaste måltiden på dagen. Det håller din ämnesomsättning igång!
2. Ät så långsamt som möjligt. Det tar kroppen cirka 30 minuter att inse att den är full.
3. Dra ner på dina kolhidrater eller sluta äta de helt.
4. Räkna till 100 om du har ett sug. Förhoppingsvis kommer det att försvinna.
5. Sätt ned din gaffel mellan varje tugga.
6. Ät aldrig efter klockan 8/9 på kvällen.
7. Titta på inspirationsbilder, lägg upp bilder på väggen eller där du kan telefonen eller bärbaren.
8. Dryck två glas vatten före varje måltid. Du kommer att känna dig mätt och kommer inte att äta mer än nödvändigt.
9. Borsta tänderna. Smaken av tandkräm gör att du inte kan småäta då maten smakar hemskt.
10. Varje kalori räknas. Sluta aldrig att röra på dig, även ner du sitter ner.
11. Skriv ut denna smal tips och ha alltid med dig. Super Slim

Super Slim på Facebook

 

  

Sponsrade länkar
Pris: 289 kr